Workshops

Dat waar jij je aandacht aan geeft wordt nog veel mooier!

Natuurlijk kan je een mooi en duurzaam product bij Yügen, Beauty of Nature kopen. Echter, hoe zal het zijn als je het zelf maakt? Wij weten dat het dan nog veel mooier is, want juist jouw liefde en aandacht tijdens het maakproces zorgt voor een uniek en prachtig eindproduct!

Bij ons kan je in een landelijke omgeving midden in de Randstad werken aan een prachtig product van wol. Tijdens de workshop krijg je informatie over het natuurproduct schapenwol en haar eigenschappen en leer je de basis van het viltproces. Je gaat actief aan de slag om met gerichte aandacht te creëren. Aan het einde van de dag neem jij je eigen, unieke wollen product mee naar huis.

Wil jij de rust ervaren, aandachtsgericht bewegen en tegelijkertijd een prachtig natuurlijk product creëren? Kom dan naar een van de workshops van Yügen, Beauty of Nature.

“BabyBoots”
Workshop Babyboots Yügen:

Kosten: €47,50 (inclusief BTW)
– Inclusief thee/ koffie met huisgemaakte lekkernij

– Inclusief wol en eindproduct
– Inclusief gebruik materialen van Yügen, Beauty of Nature

“Bloempot”

Workshop Bloempot Yügen:

Kosten: €37,50 (inclusief BTW)
– Inclusief thee/ koffie met huisgemaakte lekkernij
– Inclusief wol en eindproduct + plantje
– Inclusief gebruik materialen van Yügen, Beauty of Nature

De workshops van Yügen, Beauty of Nature zijn Coronaproof ingericht. Dit bekent dat we per 11 juli in kleinere groepen gaan werken, maximaal 6 deelnemers. Op deze wijze zullen we voorlopig de workshops blijven geven met behoud van de 1,5m afstand.

Inschrijfformulier

Om deel te kunnen nemen aan een workshop dien je onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen en te verzenden.

  Data workshops :

  Er staan op dit moment nog geen workshops op de planning. We zijn bezig met een najaarsplanning met weer leuke activiteiten! Hou deze pagina in de gaten zodat je er optijd bij bent!

  Controle vraag (anti-spam):

  Na inschrijving ontvang je een betaalinstructie per e-mail.
  Jouw inschrijving is definitief na betaling.
  Annulering: alleen kosteloos, indien dit 48 uur voor aanvang van de workshop plaatsvindt.